Lediberg en het Coronavirus

Wij vinden het belangrijk om u op de hoogte te houden van de impact die het coronavirus heeft op onze bedrijfsvoering.

Conform de richtlijnen van het RIVM werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. Wij hebben daar toegang tot alle systemen, zodat onze dienstverlening is gewaarborgd. Op kantoor is er zodoende slechts een zeer beperkte aanwezigheid.

Zoals u weet is Lediberg Benelux bv een dochteronderneming van de Italiaanse Boost/Lediberg Groep, gevestigd in Bergamo. Helaas is Bergamo momenteel elke dag in het nieuws als middelpunt van de coronacrisis in Italië. U zult begrijpen dat wij ons dan ook zorgen maken over onze collega’s daar.

Als gevolg van door de Italiaanse overheid genomen maatregelen is onze productie locatie daar sinds 16 maart gesloten, en hoe lang dit nog duurt kunnen wij niet zeggen. Uitgaande van verschillende scenario’s zijn er plannen uitgewerkt om, zodra de productie weer kan opstarten, de leveringen zo veel mogelijk weer op schema te krijgen. In de vakantiemaand augustus, waarin de fabriek normaliter dicht is, zal er bijvoorbeeld doorgewerkt worden. Uiteraard zijn er al orders in de productie, waaronder onze Nederlandse collectie, en zodra mogelijk gaan die processen weer lopen.

 

Als gevolg van de richtlijnen van het RIVM kunnen wij u vooralsnog ook niet bezoeken. Wij zijn echter zowel telefonisch als per e-mail normaal bereikbaar. Wij zien uw aanvragen en opdrachten graag verschijnen!

Tot slot nog iets wat wij u als ondernemer willen meegeven. Onze economie is op alle vlakken nauw met elkaar verbonden en wij zullen dan ook allemaal schade van deze situatie ondervinden. Met dit in gedachte is het van belang om elkaar juist in deze tijd te ondersteunen zodat wij allemaal het hoofd boven water houden. Wij staan voor u klaar: stel uw opdrachten niet uit, innoveer en blijf, net als wij, zoveel mogelijk de bedrijfsvoering voortzetten. Stil staan en afwachten heeft een extra negatieve impact op onze economie.

Met vriendelijke groet,

Lediberg Team

Jolanda, Barend, Rob en Ruud