notitieboeken

Ik zoek een nuttig relatiegeschenk

Ik dacht aan een fraai notitieboek.

.

zakagenda’s

Ik zoek een handzame zakagenda

Ik dacht aan een papieren agenda die áltijd beschikbaar is, ook al is de batterij van je telefoon leeg.

.

bureauagenda’s

Ik zoek een handige bureauagenda

Ik wil graag in een oogopslag een duidelijk overzicht.

.

fotokalenders

Ik zoek een mooi relatiegeschenk

Ik zoek een fotokalender die zowel makkelijk als mooi is.

.

cijferkalenders

Ik zoek een praktische kalender

Ik zoek een kalender die ideaal is om vooruit te plannen.

.

4
5

handig

lees verder

Notitieboeken

Alle ruimte voor ideeën, plannen, schetsen en to-do lijstjes. Ook voor alles wat er verder aan het papier toevertrouwd wordt. Achterin een handige opbergruimte voor losse papiertjes.

Agenda's

Een papieren agenda is altijd beschikbaar. In één oogopslag heb je een duidelijk overzicht, zodat het maken van afspraken en de planning van je activiteiten eenvoudig is.

Kalenders

Een overzichtelijk calendarium aan de muur of op je bureau. Makkelijk te raadplegen en ideaal om vooruit te plannen.

mooi

lees verder

Notitieboeken

Een (bijna) eindeloze keuze uit bandmaterialen, kleuren en uitvoeringen. Luxe, modern, zakelijk of origineel, zodat het notitieboek helemaal bij jouw boodschap past.

Agenda's

Er zijn veel mogelijkheden om een agenda te maken die past bij jouw doel. Eenvoudig of juist opvallend, met een zakelijke uitstraling of helemaal passend bij jouw huisstijl.

Kalenders

Iedere maand een nieuwe foto, of liever een zakelijke uitstraling met een afbeelding die laat zien wat jouw bedrijf doet?

leuk

lees verder

Notitieboeken

Als het notitieboek vol is, blijven de herinneringen en kun je makkelijk nog eens terugbladeren.

Agenda's

In een papieren agenda kun je écht afvinken wat gedaan is. Aan het einde van het jaar heb je een (dag)boek vol herinneringen.

Kalenders

Het hele jaar je boodschap aan de muur of op het bureau van je relaties. Dat is nog eens aandacht!

brand

lees verder

Notitieboeken

Personaliseer je notitieboek met een opdruk (full-colour!) of kies voor een eigen omslag. Voeg extra pagina's toe met jouw informatie. Onze unieke edgeprinting biedt écht grenzeloze mogelijkheden.

Agenda's

Maak het helemaal jouw agenda met een opdruk op het omslag. Kies voor een speciaal bandmateriaal of een full-colour omslag in huisstijl. Op extra pagina's kun je al jouw (product)informatie kwijt.

Kalenders

Je naam duidelijk zichtbaar in beeld. En ook ruimte voor jouw USP plus de telefoonnummers en e-mailadressen van je service- en verkoopafdelingen. Altijd zichtbaar!

You remember things better when you write them down by hand!

“mijn klanten vragen ieder jaar weer om een nieuw exemplaar”

Papieren agenda’s zijn nog steeds een goed idee. In één oogopslag een helder overzicht van wat er nog gedaan moet worden en wat al klaar is. En ze schrijven er alles bij: uren, kosten, kilometers. Niet meer zo afhankelijk van je smartphone!

“het is en blijft een super praktisch relatiegeschenk”

Wie schrijft die blijft toch? Met deze notitieboeken hebben we voor onze klanten een super praktisch geschenk. Schrijven of tekenen, plannen of lijstjes maken, het kan allemaal. En iedere keer denken ze aan ons!

“prachtige foto’s aan de muur bij mijn klant”

Onze klanten houden van auto’s, en wat is er dan leuker dan een kalender met 12 prachtige automobielen? Oldtimers, Trucks, Youngtimers, Sportauto’s, er is keuze genoeg. Iedere maand een mooie plaat aan de muur en onze website met grote letters erboven, hoe eenvoudig kan het zijn!

“een onmisbare hulp bij de planning”

Bij de planning van productie en logistiek is zo’n handige 3- of 4-maandskalender feitelijk onmisbaar. Een goed overzicht met duidelijke weeknummers. Dat voorkomt een hoop misverstanden. En als bonus krijgen wij ook het hele jaar aandacht, en daar houden wij van!

“dat is slim: onze naam het hele jaar zichtbaar”

Dat is het mooie van de kalenders die wij onze klanten geven: ze worden goed gebruikt onze naam hangt er het hele jaar aan de muur en onze contactgegevens zijn altijd in beeld. Zo denken ze nog eens extra aan ons!

4
5

dé specialist in

noteren & plannen